Δείτε περισσότερα...

Mostra Convegno Expocomfort 2022 - TSITSOS Clima

Mostra Convegno Expocomfort 2022, 28 Ιουνίου - 1η Ιουλίου - Ο Όμιλος Galletti θα είναι εκεί

mce2022

H Mostra Convegno Expocomfort (MCE) είναι η πιο διάσημη επιχειρηματική έκθεση για εταιρείες στον κλάδο του HVAC+R, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενεργειακής απόδοσης.

Το ουσιαστικό ραντεβού για την οικοδόμηση στρατηγικών σχέσεων και συμμαχιών μεταξύ παραγωγών, σχεδιαστών, εγκαταστατών και κατασκευαστών εγκαταστάσεων και συστημάτων για την άνεση διαβίωσης στο έξυπνο κτίριο σε εμπορικές, βιομηχανικές και οικιστικές περιοχές.

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη έναρξη της MCE 2022.

Ο Όμιλος Galletti είναι έτοιμος να σας δείξει στο περίπτερό του όλα τα νέα του προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με έμφαση στην ενεργειακή βιωσιμότητα και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στο περιβάλλον .

Όλος ο Όμιλος αφιερώνει τη μέγιστη προσοχή του στον προηγμένο σχεδιασμό. Στο περίπτερό του ομίλου θα βρείτε νέες ιδέες προϊόντων που συνδυάζουν την υψηλότερη τεχνική απόδοση της αγοράς με έναν επαναστατικό σχεδιασμό: ένα τέλειο μείγμα για νέες αρχιτεκτονικές ανάγκες.

Ραντεβού στην MCE 2022, από τις 28 Ιουνίου στην Αίθουσα 22, περίπτερο G31-K40 για να δείτε πώς η έρευνα, η τεχνολογική καινοτομία και ο προηγμένος σχεδιασμός αφιερωμένοι στην ενεργειακή βιωσιμότητα, καθοδηγούν καθημερινά τις επιλογές του Ομίλου Galletti.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των

Μείνετε Ενημερωμένοι

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας

2020 Tsitsos Clima Πνευματικά δικαιώματα - Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Webite by ClickMedia