Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Εταιρεία HIDROS

Μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, εξατομικευμένα προϊόντα, ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα των παρακάτω εταιρειών καθώς αποτελούμε τον αποκλειστικό τους αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα που εισάγουμε είναι υψηλής αξιοπιστίας καθως κατασκευάζονται στην Ιταλία με πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, τηρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις νομοθεσίες, και υπερτερούν σε σχέση με τον ανταγωνισμό στον μηχανολογικό τους σχεδιασμό και την προημένη τους τεχνολογία.

 

hidros

HIDROS

H εταιρεία HIdROS ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1993 ως εμπορική εταιρεία στον τομέα της ύγρανσης και αφύγρανσης. Η εξέλιξή της ήταν ραγδαία, και με την αύξηση της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας που απέκτησε στον ενεργειακό τομέα, εντόπισε τις ευκαιρίες για την ανάπτυξη εξειδικευμένων προϊόντων. Το 2001 αποφασίστηκε η επένδυση σε μια μονάδα παραγωγής και στην κατασκευή των δικών της προϊόντων. Σήμερα η εταιρεία με το εξειδικευμένο προσωπικό της, σχεδιάζει, αναπτύσσει και εξετάζει αντλίες θερμότητας, ψύκτες, αφυγραντήρες και Κ.Κ.Μ., προϊόντα που στηρίζονται στο ψυκτικό κύκλο.

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των

Μείνετε Ενημερωμένοι

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας

2020 Tsitsos Clima Πνευματικά δικαιώματα - Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Webite by ClickMedia