Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Εταιρεία Galletti S.p.A

Μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, εξατομικευμένα προϊόντα, ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα των παρακάτω εταιρειών καθώς αποτελούμε τον αποκλειστικό τους αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα που εισάγουμε είναι υψηλής αξιοπιστίας καθως κατασκευάζονται στην Ιταλία με πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, τηρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις νομοθεσίες, και υπερτερούν σε σχέση με τον ανταγωνισμό στον μηχανολογικό τους σχεδιασμό και την προημένη τους τεχνολογία.

 

gallettimanu

Galletti S.p.A

Πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα του κλιματισμού που προσμετρά πάνω από 100 χρόνια ιστορίας. Κατέχει ηγετική θέση στις τερματικές υδραυλικές μονάδες, στους ψύκτες και στις αντλίες θερμότητας και διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα στον τομέα της. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται στην Ιταλία με πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών και ολοκληρώνονται με το δικό της λογισμικό. Η καινοτομία, η αξιοπιστία και η τεχνολογική πρωτοπορία είναι έννοιες συνδεδεμένες με τα προϊόντα της Galletti. Παρέχει λύσεις για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές και μαζί με την θερμική άνεση συνδυάζει την εξυγίανση του αέρα με συσκευές ιονισμού Jonix.

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των

Μείνετε Ενημερωμένοι

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας

2020 Tsitsos Clima Πνευματικά δικαιώματα - Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Webite by ClickMedia