Δείτε περισσότερα...

25 Χρόνια Αποκλειστικής Συνεργασίας - TSITSOS Clima

Ημερίδα Συνεργατών 

Η ελληνική επιχείρηση Tsitsos Clima και ο ιταλικός Όμιλος Galletti οργάνωσαν, με αφορμή τα 25 χρόνια συνεργασίας τους (1992 – 2017), 

ημερίδα συνεργατών στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Αθήνα. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 12 Μαΐου 2017 και υπό εορταστική ατμόσφαιρα ενώ έλαβε χώρα τιμητική βράβευση για την ασημένια επέτειο των 25 ετών συνεργασίας!

 
Οι ιδιοκτήτες του Ομίλου GallettiLucas και Michele Galletti τόνισαν την μακρόχρονη και επιτυχή συνεργασία τους με την ελληνική επιχείρηση και καλωσόρισαν τα νέα στελέχη της.
 
Οι ομιλητές, Παναγιώτα Τσίτσου, Μυτιληναίος Βασίλης και Νικόλαος Τσίτσος κάλυψαν με τις παρουσιάσεις τους τα ακόλουθα θέματα:

  • Αντλίες θερμότητας Galletti: ΝΕΑ VIPER A++, NEA SCX–CR, ΝΕΑ ΜCI Inverter, πολυλειτουργικές μονάδες, μονάδες ανάκτησης θερμότητας, μονάδες inverter, γεωθερμικές Α.Θ., μονάδες split και compact.
  • Τερματικές υδρονικές μονάδες: fan coils - ΝΕΑ FLAT SLIM, inverter και τοίχου, καναλάτες μονάδες υψηλής και μέσης στατικής πίεσης, αξονικά αερόθερμα: ΝΕΑ AREO P ψύξης/θέρμανσης. 
  • Αφυγραντήρες: μονάδες οικιακών και βιομηχανικών εφαρμογών made in Italy από HiDew, Galletti Group.
  • Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες (Κ.Κ.Μ.) και Rooftop μονάδες made in Italy από CETRA, Galletti Group.
  • Λογισμικό Galletti: για την επιλογή όλων των μονάδων από Galletti Group, την δημιουργία τεχνικών αναφορών, λήψη σχεδίων, διαμόρφωση οικονομικών προσφορών και δημιουργία εξατομικευμένων προϊόντων Κ.Κ.Μ.
  • Πλεονεκτήματα συστημάτων νερού σε σύγκριση με τα συστήματα VRV και VRF και τρόποι εξεύρεσης εργασιών.

 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συνεργάτες από όλη την Ελλάδα καθώς και εκπρόσωποι του τεχνικού τύπου. Τιμητική ήταν και η παρουσία του πολυγραφότατου, οδηγητή στον τομέα της θερμάνσεως και κλιματισμού, Μηχ/γου Μηχανικού Βάιου Σελλούντου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση Tsitsos Clima,  την εκδήλωση και τις εισηγήσεις επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.tsitsos.gr
  
Η Tsitsos Clima ευχαριστεί  ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους εύχεται καλές δουλειές.

 

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των

Μείνετε Ενημερωμένοι

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας

2020 Tsitsos Clima Πνευματικά δικαιώματα - Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Webite by ClickMedia