Δείτε περισσότερα...

Το Μουσείο Galletti και η Ιστορία του Ομίλου - TSITSOS Clima

Μουσείο Galletti: Ένας χώρος γεμάτος Ιστορία. 

1595512440 pages logo museo

Το 1906 σηματοδότησε την έναρξη της πορείας της Galletti μέσα στο χρόνο μέσα από προσκλήσεις, δυσκολίες αλλά και αναρίθμητες επιτυχίες και την απαρχή μιας μοναδικής ιστορίας οράματος και δημιουργίας.

Αυτή ακριβώς της διαδρομή έχει σαν στόχο να προβάλει το Μουσείο Galletti, ένας εκθεσιακός χώρος που βρίσκεται εντός της εταιρείας και σκοπός του είναι να αφηγηθεί την ιστορία της.

Οι τρεις γενιές που οδήγησαν διαδοχικά την εταιρεία ξεπέρασαν τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια λόγω της ικανότητάς τους να ξεκινούν από το μηδέν όταν αυτό ήταν απαραίτητο.

Εδώ η ιστορία του ανθρώπου συναντά την ιστορία των μηχανών σε μια συλλογή από μια ποικιλία εικόνων, αντικειμένων και πληροφοριών από μια χρονική περίοδο που εκτείνεται από τις αρχές του 1900 έως και σήμερα.

 
Galletti Museum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αφήγηση της ιστορίας ξεκινάει από τη σtιγμή που ο ιδρυτής της Ugo Galletti καθοδηγούμενος από τη διαίσθηση του ανοίγει ένα μικρό εργαστήριο εξειδικευμένο στη σιδηρουργία και την επισκευή αγροτικών εργαλείων και τρακτέρ στο Castel Maggiore, στα περίχωρα της Μπολόνια.

Από εκεί και μετά το ταξίδι μας στο χρόνο συνεχίζεται μέσα από ημερομηνίες σταθμούς και μεγάλα γεγονόντα που χάραξαν την πορεία της εταιρείας.

GALLETTIHISTORYLANDMARKS GR

 

 

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των

Μείνετε Ενημερωμένοι

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας

2020 Tsitsos Clima Πνευματικά δικαιώματα - Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Webite by ClickMedia