Επιλέξτε γλώσσα


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τσίτσος - Κλίμα - Σεμινάρια

Τσίτσος - Κλίμα - δωρεάν software

Τσίτσος - Κλίμα - Τεχνική βιβλιοθήκη

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Προϊόντα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΡΟΣΙΣΜΟΥ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΡΟΣΙΣΜΟΥ

GH - HIdROS

Οι αφυγραντήρες της σειράς GH είναι μονάδες υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένες να λειτουργούν σε συνδυασμό με παθητικά συστήματα δροσισμού. Για κρυφή τοποθέτηση σε ψευδοροφή, περιλαμβάνουν φίλτρα αέρα, ανοξείδωτη λεκάνη συλλογής συμπυκνωμάτων, στοιχείο νερού πριν και μετά την λειτουργία αφύγρανσης και ενσωματωμένο χειριστήριο με μικροεπεξεργαστή.

Ικανότητα αφύγρανσης: 20 - 164 L/ 24h

GHE - HIdROS

Οι αφυγραντήρες με ανάκτηση θερμότητας της σειράς GHE είναι υψηλών αποδόσεων και σχεδιάστηκαν για να παρέχουν αφύγρανση και αερισμό σε οικιακά περιβάλλοντα σε συνδυασμό με συστήματα παθητικού δροσισμού (ενδοδαπέδια).

Ικανότητα αφύγρανσης: 30 - 62 L/24h

FHE - HIdROS

Οι αφυγραντήρες με ανάκτηση θερμότητας της σειράς FHE είναι υψηλών αποδόσεων και σχεδιάστηκαν για να παρέχουν αφύγρανση και αερισμό σε οικιακά περιβάλλοντα σε συνδυασμό με συστήματα παθητικού δροσισμού (ενδοδαπέδια).

Ικανότητα αφύγρασνης: 30 - 62 L/24h

RSO/RSE - HiDew

Οι καναλάτοι αφυγραντές της σειρά RSO/RSE είναι σχεδιασμένοι για κρυφή, οριζόντια τοποθέτηση σε οικιακές και εμπορικές εφαρμογές με υψηλά λανθάνοντα φορτία όπου απαιτείται η 24ωρη λειτουργία τους. Ιδανική επιλογή για χώρους με επιδαπέδιο ή επιτοίχιο δροσισμό.

Παροχή αέρα: 250 –  600 m³/ h

Ικανότητα αφύγρανσης: 20 –  48 L/ ημέρα

Εμφάνιση προϊόντων ανα σελίδα