Επιλέξτε γλώσσα


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τσίτσος - Κλίμα - Σεμινάρια

Τσίτσος - Κλίμα - δωρεάν software

Τσίτσος - Κλίμα - Τεχνική βιβλιοθήκη

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Προϊόντα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ

ID - HiDew

Η βιομηχανική σειρά αφυγραντών ID για σύνδεση με αεραγωγούς έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε βιομηχανικά και εμπορικά περιβάλλοντα με υψηλό λανθάνoν φορτίο όπου απαιτείται η λειτουργία 24/7. Συνήθως εγκαθίστανται σε περιβάλλοντα όπως γαλακτοκομεία, υπόγεια, καθαριστήρια ρούχων, κελάρια, αποθήκες και όπου ο σχηματισμός συμπυκνωμάτων μπορεί να βλάψει τη δομή ή το προϊόν. 

Ικανότητα αφύγρανσης: 128-2.960 L/24h

IT - HiDew

Οι αφυγραντήρες της σειρά ΙΤ είναι σχεδιασμένοι για να χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα με υψηλό λανθάνον φορτίο όπου προβλέπεται 24ωρη λειτουργία. Χάρη στη λειτουργία ελέγχου της θερμοκρασίας, με τη βοήθεια ενός απομακρυσμένου συμπυκνωτή, οι μονάδες αυτές εγγυώνται όχι μόνο έλεγχο της υγρασίας αλλά και της θερμοκρασίας του χώρου.

Ικανότητα αφύγρανσης: 128-2.960 L/ 24h

HDA - HIdROS

Η σειρά αφυγραντήρων HDA είναι ειδικά σχεδιασμένη για εμπορικούς ή βιομηχανικούς χώρους για τον έλεγχο των επιπέδων υγρασίας και την αποφυγή των υγρών συμπυκνωμάτων. Ενδείκνυνται για χώρους όπως: βιβλιοπωλεία, χώρους αρχειοθέτησης, καθαριστήρια, κελάρια, υπόγεια, βιομηχανίες τροφίμων κ.α.

Ικανότητα αφύγρανσης: 73-240 L/24h

ITM - HIdROS

H σειρά ΙΤΜ αποτελείται από αφυγραντήρες υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένους για εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους όπου τα επίπεδα υγρασίας και η εμφάνιση συμπυκνωμάτων πρέπει να ελέγχονται. Ενδείκνυνται για χώρους όπως: βιβλιοπωλεία, χώρους αρχειοθέτησης, καθαριστήρια, κελάρια, υπόγεια, βιομηχανίες τροφίμων κ.α.

Ικανότητα αφύγρανσης: 330-415 L/24h

FL - HIdROS

Η σειρά αφυγραντήρων FL είναι ειδικά σχεδιασμένη για εμπορικούς ή βιομηχανικούς χώρους για τον έλεγχο των επιπέδων υγρασίας και την αποφυγή των υγρών συμπυκνωμάτων. Ενδείκνυνται για χώρους όπως: βιβλιοπωλεία, χώρους αρχειοθέτησης, καθαριστήρια, κελάρια, υπόγεια, βιομηχανίες τροφίμων κ.α.

Ικανότητα αφύγρανσης: 564-940 L/24h

Εμφάνιση προϊόντων ανα σελίδα