Επιλέξτε γλώσσα


PRODUCTS

Τσίτσος - Κλίμα - Σεμινάρια

Τσίτσος - Κλίμα - δωρεάν software

Τσίτσος - Κλίμα - Τεχνική βιβλιοθήκη

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

The cart is empty

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

"Σεμινάριο στο Σωματείο Ψυκτικών του νομού Χανίων Κρήτης"

Διήμερο σεμινάριο στις 30 & 31 Ιανουαρίου 2015 στο Σωματείο Ψυκτικών του νομού Χανίων Κρήτης με θέμα: "Η Αντλία Θερμότητας, Πλεονεκτήματα,  Τρόποι Επιλογής και Εγκατάστασης - Τεχνικά Χαρακτηριστικά"

Подробнее...

"Σεμινάριο στο Σωματείο Ψυκτικών του Πειραιά"

Τριήμερο σεμινάριο στις 24/25 & 26 Νοεμβρίου 2014 στο σωματείο ψυκτικών Σ.Ε.Ψ.Υ.Π του Πειραιά με θέμα: "Η Αντλία Θερμότητας, Πλεονεκτήματα,  Τρόποι Επιλογής και Εγκατάστασης - Τεχνικά Χαρακτηριστικά"

Подробнее...

"Σεμινάριο στο Σωματείο Ψυκτικών της Αθήνας"

Τριήμερο σεμινάριο στις 14/15 & 16 Νοεμβρίου 2013 στο σωματείο ψυκτικών Σ.Ε.Ψ.Κ.Ε.Ε της Αθήνας με θέμα: "Η αντλία θερμότητας: Πλεονεκτήματα, τρόποι επιλογής και εγκατάστασης, τεχνικά χαρακτηριστικά"

Подробнее...

"Σεμινάριο στην Κύπρο"

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2013 στην Κύπρο με θέμα: 
"Η Αντλία Θερμότητας: Πλεονεκτήματα, τρόποι επιλογής και εγκατάστασης. Τεχνικά χαρακτηριστικά"

 Για να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήσετε εδώ

Подробнее...

"Σεμινάρια στην έδρα μας"

Τον Μάϊο του 2012 και συγκεκριμένα στις 7,16,24 και 31 έγιναν σεμινάρια σε συνεργάτες και τεχνικούς με θέμα:"Η Αντλία Θερμότητας: Αρχές λειτουργίας, τρόποι επιλογής και εγκατάστασης, τεχνικά χαρακτηριστικά".

 

Подробнее...

"Σεμινάριο στο 4ο ΣΕΚ Δυτικής Αττικής"

Η επιχείρηση μας πραγματοποίησε στις 16 Μαϊου 2012 σεμινάριο με θέμα: "Αντλίες Θερμότητας και Fan coils, αρχές λειτουργίας, επιλογές αυτών και σχεδίαση συστημάτων κεντρικού κλιματισμού με νερό", στο 4ο ΣΕΚ Δυτικής Αττικής. 

''Ημερίδα στον κεντρικό κλιματισμό''

  Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου του 2009 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ελευσίνας, ημερίδα, για τις νέες τεχνολογίες στον τομέα του κεντρικού κλιματισμού που διοργανώθηκε από την επιχείρηση ΤSITSOS και τον Ιταλικό Όμιλο Galletti.

Подробнее...

"Εξελίξεις στον Κεντρικό Κλιματισμό"

  Η επιχείρηση ΤSITSOS σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Galletti διοργάνωσαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 σεμινάριο με θέμα: «ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ».
 Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα στο ξενοδοχείο Elefsina hotel, στην αίθουσα ΄΄Δήμητρα΄΄. Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο Νικόλαος Τσίτσος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., καθηγητής Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου, ο Μυτιληναίος Βασίλης Μηχανολόγος Μηχανικός, εκπρόσωπος της επιχείρησης Τsitsos και οι εκπρόσωποι του Ιταλικού οίκου, Galletti Andrea Bonserio Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ο Davide Minarelli Μηχανολόγος Μηχανικός .

Подробнее...

"Kεντρικός κλιματισμός με νερό"

  Η επιχείρηση ΤSITSOS σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Galletti διοργάνωσε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2008 σεμινάριο στον κεντρικό κλιματισμό με νερό (The hydronic system).
 Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα στο κτίριο του Πολιτιστικού Οργανισμού Ελευσίνος, που βρίσκεται στην οδό Παγκάλου με αριθμό 52, στον 2ο όροφο. Το σεμινάριο ήταν προσαρμοσμένο περισσότερο στο επίπεδο των εγκαταστατών - συντηρητών.

Подробнее...

"Κεντρικός Κλιματισμός"

   Η επιχείρηση ΤSITSOS σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Galletti διοργάνωσαν την Τετάρτη 30 Μαΐου 2007 σεμινάριο με θέμα: «ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ»
  Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Acropol στην αίθουσα ΄Αγορά΄, που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 1, στην πλατεία Ομονοίας. Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο Νικόλαος Τσίτσος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., καθηγητής Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου και οι εκπρόσωποι του Ιταλικού οίκου Galletti, Υamen Khatib Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ο Davide Minarelli Μηχανολόγος Μηχανικός .

Подробнее...