Επιλέξτε γλώσσα


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τσίτσος - Κλίμα - Σεμινάρια

Τσίτσος - Κλίμα - δωρεάν software

Τσίτσος - Κλίμα - Τεχνική βιβλιοθήκη

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Ιστορικό

Tsitsos κλίμα

1980: Ιδρύεται η επιχείρηση  με το διακριτικό τίτλο "Tsitsos κλίμα" από τους Κωνσταντίνο Γ. Τσίτσο και τον Νικόλαο Γ. Τσίτσο, Ναυπηγό Μηχανολόγο Μηχανικό του Ε.Μ.Π. Στελεχώνεται με επιστημονικό επιτελείο σε όλα τα επίπεδα οργάνωσής της. Η εμπειρία της σε κατασκευές έργων συσσωρεύει γνώση στα στελέχη της ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν προβλήματα των συνεργατών της σε επίπεδο μελέτης και γενικότερα "τεχνικής υποστήριξης". Διαθέτει μόνιμο συνεργείο για την μετά την πώληση υποστήριξη των προϊόντων της.

1987: Ιδρύεται η Γενική Θερμοδυναμική ΕΠΕ με αντικείμενο εργασιών την μελέτη και κατασκευή-εγκατάσταση θερμοδυναμικών συστημάτων. 

1992: Διαθέτει στην ελληνική αγορά φαν κόιλς (fan coils), ψύκτες αέρος - νερού (water chillers), αντλίες θερμότητας αέρος - νερού (air to water heat pumps), αξονικά αερόθερμα (fan heaters), ψύκτες και αντλίες θερμότητας νερού - νερού (chillers and heat pumps water to water), κασέτες ψευδοροφής για αεραγωγούς (high pressure fan coils), fan coils τοίχου, μονάδες νερού - αέρος (Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες Κ.Κ.Μ.), συσκευές ανάκτησης θερμότητας, αντλίες θερμότητας γεωθερμίας (ground to water & water to water heat pumps). Διαθέτει επίσης αφυγραντές (dehumidifiers).

1995: Έγινε η αρχή με την μελέτη, εγκατάσταση και προώθηση συστημάτων Ανανεωσίμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Έχει αποκτηθεί σημαντική εμπειρία στα φωτοβολταϊκά συστήματα.
2008: Η 
"Tsitsos κλίμα" επεκτείνει την δραστηριότητα της στην Βουλγαρία.

2010: Η νέα γενιά της οικογένειας "Tsitsos" εισέρχεται στην επιχείρηση.

2013: Γίνεται ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του ιταλικού Οίκου Galletti σε προϊόντα κεντρικού κλιματισμού για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία παρέχοντας και τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον, επεκτείνει την δραστηριότητα της στην Κύπρο.

2018: Η "Tsitsos κλίμα" περνά στα χέρια της νέας γενιάς.

 

Galletti

1906.O Ugo Galletti ιδρύει την πρώτη εγκατάσταση παραγωγής. Αρχικά η παραγωγή ήταν κυρίως αφιερωμένη στην παραγωγή καλουπιών πάγου και σε ξυλουργικές εργασίες.

1950. Η εξέλιξη των παραγωγικών και τεχνολογικών μέσων είχε ως αποτέλεσμα η εταιρία να γίνει προμηθευτής σημαντικών κατασκευαστικών οίκων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών όπως Ferrari, Ducati ,Lamborghini, Morini.

1960.Η Galletti βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη ιστορική αλλαγή: Αφήνει στο παρελθόν την κατασκευή εξαρτημάτων ως υπό-προμηθευτής για άλλες εταιρίες και πλέον αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στην δική της παραγωγή ολοκληρωμένων προϊόντων που φέρουν την επωνυμία Galletti και που προορίζονται για τον τελικό χρήστη. Η Galletti ξεκινά την κατασκευή μονάδων θέρμανσης, όπως convectors με στοιχεία χαλκού/αλουμινίου, και αερόθερμα για βιομηχανικές εφαρμογές.

1975. Η Galletti ξεκινά την κατασκευή μονάδων fan coil. Αυτή είναι η πρώτη προσέγγιση της εταιρίας στον τομέα του κλιματισμού.

1986. Η αρχή μιας συνεργασίας 15 χρόνων με μια ιαπωνική εταιρεία - ηγέτη στον τομέα του air conditioning. H Galletti γίνεται το σημείο αναφοράς των διαιρούμενων συστημάτων κλιματισμού (split systems).

1994.Η Galletti είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που παίρνει την πιστοποίηση Eurovent.

1995.Η Galletti ιδρύει ένα καινούριο εργοστάσιο που επικεντρώνεται στην παραγωγή πτερυγιοφόρων εναλλακτών θερμότητας (finned pack heat exchangers). Πραγματοποιείται η πρώτη παραγωγή ψυκτών αέρος-νερού με ικανότητα ψύξης από 6 έως 180 kW.

1996. Νέα γραμμή παραγωγής fan coils με χωρητικότητα 700 μονάδων την ημέρα.

2001. Η Galletti ιδρύει μια νέα εταιρεία για να προσεγγίσει την αγορά των εφαρμογών κλιματισμού υψηλής τεχνολογίας: HiRef. Η καινούρια αυτή εταιρία αποτελεί ορόσημο στην πορεία παγκοσμιοποίησης των συστημάτων κλιματισμού Galletti.

2003. Επέκταση του χώρου του εργοστασίου Bentivoglio με ένα νέο κτήριο 7.000 m2, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου κέντρου logistics και εγκαταστάσεων εκπαίδευσης προσωπικού.

2006. Ένας αιώνας ιστορίας για μια επιχείρηση που σήμερα υπερήφανα καταμετρά τρείς κατασκευαστικές μονάδες παραγωγής που καταλαμβάνουν μια συνολική έκταση πάνω από 45.000 m2, απασχολούν πάνω από 300 εργαζόμενους, εμφανίζουν 1.700.000 μονάδες fan coils σε πωλήσεις, πάνω από 250.000 εγκαταστάσεις κλιματιστικών μονάδων, διατηρούν 10 χρόνια πιστοποίηση Eurovent και μία ενοποιημένη/σταθερή διανομή σε όλη την Ευρώπη.