MCE 2022, Καινοτομία πέρα ​​από κάθε προσδοκία - TSITSOS Clima

Mostra Convegno Expocomfort 2022, 28 Ιουνίου - 1η Ιουλίου 2022 Μιλάνο

 
Η Galletti ξεχώρισε ιδιαίτερα για τις νέες σειρές ψυκτών και αντλιών θερμότητας PLI, WLE, VLS (από 35 έως 750 kW), που χαρακτηρίζονται από τη χρήση του ψυκτικού R454B χαμηλής GWP και υψηλής εποχιακής απόδοσης, και για την καινοτόμο μονάδα σχεδίασης EFFETTO για διάχυση αέρα με εφέ Coanda που σηματοδοτεί μια καμπή στην αισθητική και το στυλ των υδρονικών κασετών. Το ενδιαφέρον και η κατάπληξη που προκαλεί ο μοναδικός σχεδιασμός του EFFETTO στις χρωματικές του παραλλαγές είναι ένα από τα πιο απτά αποτελέσματα που παίρνουμε σπίτι από αυτή την πολυαναμενόμενη εκδήλωση.
 
Η ιδέα της διακόσμησης για πρώτη φορά ενός ολόκληρου τοίχου με fan coils, που μαζί σχηματίζουν μια μοναδική εικόνα, αφιερωμένη στην καινοτομία και στο όραμα του Ομίλου που προσανατολίζεται στο μέλλον, άφησε τους πάντες άφωνους. Χάρη στις απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής του ART-U Canvas.
 
Η Tsitsos Clima πιστή στις αξίες και το όραμα της για την προσφορά στην ελληνική αγορά προϊόντων υψηλής ποιότητας αλλά και αισθητικής, ταξίδεψε στο Μιλάνο και στην MCE 2022 για να συναντηθεί τόσο με τον Όμιλο όσο και με πελάτες της για να γνωριστεί απο κοντά και να συζητήσει για  όλες τις νέες τάσεις και προοπτικές του χώρου.
 
Ευχαριστούμε όλους όσοι επισκεφτήκατε το περίπτερό του Ομίλου, και για εσάς που ήταν η πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση, ήταν ωραίο που γνωριστήκαμε επιτέλους από κοντά!
 
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την έκθεση και το περίπτερο του Ομίλου Galletti
 
 
 
 
 

Exclusive Distributor of

Stay informed

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας στέλνουμε όλα τα νέα μας και τους καταλόγους μας
Fill in your details so that we can send you all our news and our catalogs

2020 Tsitsos Clima Copyright - All rights reserved